Suomi
Koti
Asiakastili
0
Suosikit
0
Ostoskori
Valikko
Verkkopankki
Verkkopankki
Ilmainen
Aktia, Ålandsbanken, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma SP, Osuuspankki, POP Pankki, Säästöpankki, S-Pankki
Apple Pay
Apple Pay
Ilmainen
Apple Pay maksunvälittäjänä Viva Wallet
Maksukortit
Maksukortit
Ilmainen
Visa, Visa Electron, Master Card, American Express
PayPal
PayPal
Ilmainen
PayPal maksunvälittäjänä Viva Wallet
Google Pay™
Google Pay™
Ilmainen
Google Pay maksunvälittäjänä Viva Walet
Mobiilimaksu
Mobiilimaksu
Ilmainen
MobilePay, Pivo, Siirto
VivaWallet Maksukortti
VivaWallet Maksukortti
Ilmainen
Visa, Master Card, American Express, Diners Club, Maestro, JCB, jne.
Maksu noutomyymälässä - Tampere
Maksu noutomyymälässä - Tampere
Ilmainen
Maksu noutovarastolla vain maksukortilla. Ei käteistä.
Valitessasi postituksen sijasta noudon voit tulla noutovarastollemme arkisin klo. 11-16 välillä. Suosittelemme varmistamaan paikallaolomme ennen varastolle saapumista soittamalla asiakaspalveluun 0408280202 tai LiveChatissa. Aukioloajan ulkopuolella olemme auki sopimuksen mukaan! Autamme sinua mielellämme oikean koon löytämisessä paikan päällä. Tuotteet tulee noutaa varastolta osoitteessa Sulapuronkatu 1 P 10, 33700, Tampere.
Walley Lasku / Osamaksu
Walley Lasku / Osamaksu
Laskutuslisä
Maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa. Walley lisää laskuun 3,80 € laskutuslisän.
Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: KAUPPIAAN NIMI verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KAUPPIAAN NIMI verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.
Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf