Suomi
Koti
Asiakastili
0
Suosikit
0
Ostoskori
Valikko

MITKÄ OVAT MAKSUVAIHTOEHDOT?

Voit maksaa postiennakolla, Walleyn laskulla / -osamaksulla, PayPalilla sekä Paytrailin kautta verkkopankkitunnuksilla tai Mobilepaylla. Tarkemmat tiedot maksutavoista löydät täältä.


MITÄ TOIMITUSTAPOJA JENINE TARJOAA?

Itellan postipaketin, Smartpost Pakettiautomaatin, R-kioski tai K-market paketin sekä DHL Express-kotiinkuljetuksen.


PALJONKO ON TOIMITUSMAKSU?

Toimitusmaksu on postipaketilla ilmainen arvokkaisiin tilauksiin. Pienissä tilauksissa toimitusmaksu 4,90€. DHL Express kotiinkuljetus kustantaa 11,90€.


KUINKA PITKÄ ON TOIMITUSAIKA?

Normaali toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Sähköpostitse lähetettävällä seurantakoodilla paketin saa noudettua vuorokautta aikaisemmin.


DO YOU SHIP OUTSIDE FINLAND?

Yes we do. Please order via our international web stores


MISTÄ VOIN NOUTAA PAKETTINI?

Seurantakoodilla tai saapumisilmoituksella lähimmästä paikkakuntasi postista. Ota mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus. Löydät Itellan toimipisteet tästä. Pakettiautomaattiin tehty tilaus noudetaan valitsemastasi automaatista.


MIKSI TARJOLLA EI OLE MINUN KOKOANI?

Mikäli et löydä omaa kokoasi on se loppuunmyyty. Meillä on sesonkitavaroita emmekä pääsääntöisesti hanki enää lisää samaa kokoa, jos se loppuu. Pidämme varastomäärät tarkoituksella pieninä, eikä tiettyä kokoa yleensä ole montaa kappaletta tarjolla, jotta valikoimamme uniikkius ja yksilöllisyys ei kärsisi. Toteutamme asiakkaidemme toiveen siitä, että he voivat luottaa pukeutuvansa uniikisti vaatteissamme.


MISTÄ TIEDÄN MITÄ KOKOA MINUN TULISI TILATA?

Useimmissa tuotekuvauksissa on ohjeet oikean koon löytämiseen, mutta jos haluat varmistaa koon paikkaansa pitävyyden, voit lähettää asiasta sähköpostia tästä, kysyä neuvoa Online -tuessamme tai soittaa asiakaspalveluumme +358408280202. Mikäli ilmoitat pituutesi ja painosi, on meidän helpompi neuvoa oikean koon löytämisessä.


ONKO JENINELLA VARSINAISTA MYYMÄLÄTILAA?

Toistaiseksi ei. Voit ostaa tuotteita verkkokaupasta ja noutovarastolta.


VOINKO TULLA NOUTAAN TAI SOVITTAAN TUOTTEITA?

Kyllä voit. Voit etukäteen tehdä tilauksen tai merkitä ylös mielenkiintoisia tuotteita, ja tulla sitten sovittamaan niitä varastollemme Tampereelle. Ohjeet perille löydät täältä.


HALUAN MITTOJA TUOTTEISTA?

Mikäli haluat tarkempia mittoja tuotteista, tai koko-opastusta, ota yhteyttä joko live-chatin kautta, soita asiakaspalveluumme +358408280202 tai laita sähköpostia tästä


VOIMASSAOLEVAT KAMPANJAT JA ALENNUKSET

Voimassa olevat kilpailut, kampanjat ja alennuskoodit löydät helpoiten seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa Facebookissa sekä Intagramissa.


MITÄ TAPAHTUU JOS EN NOUDA PAKETTIA?

Pyri ilmoittamaan meille etukäteen mikäli olet kykenemätön noutamaan pakettia. Tämän jälkeen se lähetetään takaisin varastollemme. Noutamattoman postiennakkotilauksen jälkeen saatetaan asetetaan tilauskielto.


ONKO TUOTTEILLA PALAUTUSOIKEUTTA?

Tuotteilla on etämyyntiä koskevan lain mukainen 30 päivän palautusoikeus siitä, kun olet vastaanottanut tilauksen. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, hintalappujen paikallaan sekä omissa pakkauksissaan. Sovittaa saa, mutta ei käyttää. Palautusoikeus ei koske alusvaatteita, kosmetiikkaa eikä korvakoruja hygieniasyistä. Veloitamme palautuksesta 4,90€ omavastuuosuuden asiakkaalta.


KUINKA PALAUTAN TILAUKSENI?

Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake huolellisesti. Tämän jälkeen vie paketti postiin ja ilmoita paketin olevan asiakaspalautus Jeninelle. Palautus on sinulle silloin maksuton. Tarkemmat palautusohjeet löydät täältä.


OLEN TILANNUT COLLECTORIN LASKULLA, MITEN PALAUTUS TOIMII?

Jos palautat koko tilauksen, maksat vain palautusmaksun 4,90€ plus mahdollisen laskutusmaksun. Jos palautat osan tuotteista, voit joko itse vähentää palautettujen tuotteiden arvon laskulta tai odottaa palautuksen käsittelyä jolloin saat uuden, päivitetyn laskun sähköpostiisi. Emme hyvitä rahoja tilille, ellet ole jo kerennyt maksamaan laskua.


VOINKO MUUTTAA LASKUN ERÄPÄIVÄÄ TAI MUUTTAA LASKUN OSAMAKSUKSI?

Eräpäivään ja osamaksuun liittyvissä asioissa suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan Walleyn asiakaspalveluun, puh. 09 3158 9900.


VOINKO PALAUTTAA ALE TUOTTEITA?

Kyllä voit, mikäli ne muuten täyttävät palautusehdot.


KUINKA NOPEASTI SAAN RAHANI TAKAISIN PALAUTUKSESTA?

Palautukset käsitellään pääsääntöisesti heti, mutta kuitenkin viimeistään viikon sisällä siitä, kun palautus saapuu meille. Tämä edellyttää, että palautuksen mukana tulee tilinumero. Muistathan että Itellalla kestää asiakaspalautuslähetyksillä 2 - 14 vuorokautta.


MIKÄ SUMMA MAKSETAAN TAKAISIN TILILLENI?

Jos palautit koko tilauksen kaikki tuotteet, maksetaan tilausvahvistuksessa näkyvä loppusumma tilillesi. Jos palautit tilauksestasi vain osan, maksetaan takaisin palautettujen tuotteiden arvo vähennettynä toimituskuluilla sekä mahdollisella laskutus/postiennakkolisällä. Alennuskoodilla tehtyjen tilausten kohdalla hyvitämme tuotteiden reaaliarvon.


VOINKO VAIHTAA TUOTTEITA?

Vaihdon voi tehdä ilmoittamalla meille etukäteen mihin tuotteeseen tai kokoon haluat vaihtaa ja varaamme tuotteet sinulle etukäteen. Voit myös laittaa palautuslomakkeen vaihtosarakkeeseen toivomuksen vaihdosta, ja mikäli kokoa löytyy, lähetämme sen sinulle.


KUINKA USEIN TEILLE TULEE UUTUUKSIA?

Uutuuksia tulee myyntiin joka päivä! Koska nopeimmat saavat suosituimmat koot, kannattaa uutuuksia seurata usein.


OLEN UNOHTANUT KÄYTTÄJÄTUNNUKSEN / SALASANAN - MISTÄ SAAN UUDEN?

Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi jolla olet rekisteröitynyt. Uuden salasanan saat tilattua painamalla yläreunan "Kirjaudu sisään / Rekisteröidy" -painiketta ja sitten "Salasana unohtunut?" -tekstiä.


VOINKO TILATA PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTITSE?

Kyllä voit. Tällöin tosin maksutapana toimivat ainoastaan postiennakko ja lasku.