Suomi
Koti
Asiakastili
0
Suosikit
0
Ostoskori
Valikko

YHTEYSTIEDOT


Jenine (Y-tunnus 2381931-8)
Sulapuronkatu 1 P 10, 33700, Tampere
Myymälä avoinna MA - PE 10:00 - 16:00. Aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan. Soita!
Ota yhteyttä tästä
Puh. +358408280202 (ma-pe klo 10.00-16.00, pvm/ppm.)Yhteydenotoissa suosittelemme ensisijaisesti käytettävän sivun oikeassa
alareunassa olevaa yhteydenottojärjestelmää. Vastaamme sen kautta jätettyihin
tiedusteluihin pääsääntöisesti vuorokauden sisällä ellemme ole onlinessa, mutta
kiirellisimmissä tapauksissa voit aina myös ottaa puhelimitse yhteyttä!YHTEISTYÖTÄ JENINEN KANSSA?


Teemme mielellämme yhteistyötä säännöllisesti päivittyvien lifestyle- ja muotiblogien kanssa. Toivomme, että blogisi on ollut käynnissä vähintään vuoden. Blogiyhteistyön lisäksi voimme tehdä yhteistyötä myös muilla tavoilla. Ota yhteyttä , ja kerro ideasi!


Markkinointi, mallikyselut ja blogiyhteistyöt: asiakaspalvelu (ät) jenine.fi

Tekniset yhteydenotot: support (ät) jenine.com

YRITYS


Jenine on 100% suomalainen vaatealan perheyritys, joka on perustettu vuonna 2019. Emoyhtiö Jerone on myynyt miesten vaatteita vuodesta 2010. Tarjoamme Jeninessa australialaisen fitnessbrändin Ryderwearin suosittuja vaatteita salille ja vapaa-aikaan, ruotsalaisbrändin Apparel Anarchyn treenivaatteita sekä tanskalaisen Urban Classicsin treeni- ja vapaa-ajan vaatteita. Olemme kiinnostuneita uusista brändeistä ja merkeistä, joten jos kaipailet jotain valikoimaamme, laita meille palautetta! Suurimpaan osaan myymistämme merkeistä olemme myös maahantuoja. Mikäli olet kiinnostunut tukkumyynnistä, laita meille sähköpostia tai soita.

Toiminta-ajatuksemme on tarjota mahdollisimman laaja valikoima fitnessvaatteita naisille. Lisäämme sivuillemme säännöllisesti uutuuksia, joista tiedotamme myös Facebook-sivuillamme. Kiitämme kaikkia fanijoukkoomme liittyneitä!


MISTÄ JENINE SAI ALKUNSA?


Halusimme tarjota naisille mahdollisuuden mukaviin, käytännöllisiin sekä trendikkäisiin salivaatteisiin. Pitkään käyttöä kestävät vaatteet ovat ekologinen valinta, ja panostammekin tämän vuoksi laatuun.

Vaatealaa kokeneina uskomme myös tietävämme mitä asiakas vaatii verkkokauppa-asioinniltaan ollakseen tyytyväinen. Nopeat toimitukset, ripeä asiakaspalvelu ja toimiva palautusprosessi ovatkin meille erittäin tärkeitä myös tiskin tällä puolella.

Jenine on kuitenkin vielä kasvuvaiheessa ja toimintaa kehitetään jatkuvasti. Asiakaspalaute on meille tärkeää, ja otammekin kaikki vinkit mielellämme vastaan!