Maksuehdot

MaksuehdotWALLEY -LASKU JA OSAMAKSU


Walley Commerce Lasku/Osamaksu Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Walleyn kanssa, joka on Walley Ab:n laskupalvelu. Kun valitsette maksutavaksi Walleyn, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunne. Lisäämme laskuun 3,90 euron laskutusmaksun. Kun valitsette verkkokaupassa laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessanne voitte valita korkeintaan 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 19,90%. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Saatte täydelliset ehdot Walleyn Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:


Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot


Takaisinmaksu Mikäli olette maksanut liikasuorituksen Walley Commercelle, esimerkiksi kun olette palauttanut jo maksamanne tuotteen, tarvitsemme tiliyhteystietonne voidaksemme palauttaa Teille liikasuorituksen jonka olette maksanut. Tilinumeroilmoitukseen pyydämme liittämään yhteystietonne. Emme tallenna näitä tietoja maksun yhteydessä. Voitte lähettää tiliyhteystiedon sähköpostiosoitteeseen contactcenter@collectorbank.fi tai soittaa numeroon 09 31 58 99 47. Voitte myös tutustua nettisivuumme www.collector.fi


PAYTRAIL -MAKSUPALVELUNTARJOAJA


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com